Как хостваните QuickBooks гарантират на предприятията, че техните счетоводни данни са на разположение 24 * 7

К

Непрекъснато нарастващият пазар за технологии и цифрови практики командва целия свят на бизнеса с квант данни. В днешно време данните по какъвто и да е начин, счетоводни данни в случай на бизнес, са първостепенен приоритет за всички, тъй като повечето киберпрестъпници играят най-разумно от картите само върху данните. Между всички тези шпионски игри и практики за защита на данни много МСП и предприятия се придвижват към QuickBooks Hosting, за да обогатят производителността на своя бизнес.

Облачната технология несъмнено е благо за бизнеса, който се бори усилено да направи счетоводните си отчети точни, да управлява ежедневните си бизнес дейности и да защитава данните си от заплахи и бедствия. Но дали хостингът QuickBooks не играе по-важна роля, когато говорим за намаляване на данните в облака? Вярно е. Хостингът QuickBooks се предоставя от доставчици на трети страни, често наричани търговски хостове на Intuit, които те предлагат на бизнеси, които искат хостинг услуги, за да приведат бизнеса си на място към облачен бизнес.

Това, което всъщност прави хостваните QuickBooks най-известното решение на пазара, е реалната печалба, с която организациите забавляват своите клиенти. Увеличаването на счетоводните данни не може да се намира в ресурси за настолни компютри, докато след известно време изисква голямо пространство за съхранение и сигурност, което също е голямо предизвикателство за потребителите на счетоводни бази. Напротив, базираният в облак софтуер QuickBooks предлага сървъри на хоста, където могат да се съхраняват всички счетоводни данни, а непрекъснатите архиви правят данните по-сигурни.

Ненадмината сигурност на вашите счетоводни данни

Една от най-известните социални платформи, Yahoo през 2016 г. законно призна, че нарушаването на данни е засегнало 500 милиона потребители през 2014 г. Допускането е насочило погледите на бизнеса към сигурността на техните счетоводни данни, от своя страна Intuit също е изчистен за потребителите да се интегрира само с хостове, които са извикани като търговски домакини на Intuit’s. Практиките помогнаха на бизнеса да избере облака, който предава строги протоколи за сигурност на данните. Защитата на данните е едно от най-големите предизвикателства, пред които са изправени милиони фирми в наши дни. През последните няколко години обаче сигурността в облака се е развила силно.

Навременното архивиране на данните, техниките за резервиране на данни, актуализирането на софтуера във времето и проследяването на строги протоколи за сигурност от доставчика на хостинг, като цяло предава размера на сигурността, която един бизнес може да има след преминаване към облачни изчисления. Повишените стандарти за сигурност от домакините обаче също добавят захар към дългоочакваното защитно кафе.

Техники като огледално отражение Върнете се

Хостинг доставчикът също използва техники за мигновено огледално отразяване, които просто локализират текущите ви данни на друг сървър в случай на бедствия. Това дава възможност за по-голяма сигурност на бизнеса и на свой ред прави счетоводните данни достъпни 24 * 7 за потребителите.

Колкото повече сървърите са на опашката, толкова по-лесно потребителите имат достъп до данните дори в трудни ситуации. Катастрофи и трудни ситуации могат да възникнат по всяко време, но QuickBooks в облака осигурява на потребителите си денонощна достъпност на данните.

Окончателна присъда

С интеграцията на хостинг QuickBooks никой потребител дори не може да изпита недостъпността на данните в облачната мрежа. Хостинг доставчикът обмисля сериозни протоколи за сигурност за всеки потребител, които правят счетоводните данни достъпни за помещения 24 * 7.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta