Списък на доставките на счетоводители

С

Преди не много години в списъците за доставки на счетоводители бяха включени предмети като дневници, печати с тампони и много голяма чаша остри моливи. Днес списъците на доставчиците на счетоводители са много по-различни.

Компютър

Първо и най-важното, най-важният счетоводител за закупуване е компютърът. Това е даденост в почти всеки съществуващ бизнес в Съединените щати днес и изборът на компютър може да бъде сложен и объркващ поради многото налични опции. Ако нямате компютър, който да използвате за счетоводния си бизнес, посетете местния магазин за доставки на счетоводители, магазин за офис консумативи или търговец на компютри.

Пазарувайте на най-малко три места и помолете търговски представител да демонстрира различните характеристики, както и да прегледа функциите в паметта. Донесете си бележник, за да запишете различните видове компютри, които сте виждали, както и плюсовете и минусите на всеки различен компютър. Ако имате роднина или близък приятел, който познава компютрите, споделете вашите открития, за да направите най-образованата покупка, която е най-подходяща за вашия бизнес.

Счетоводен софтуер

След закупуване на компютър или ако вече имате компютър, подходящ за вашата счетоводна кантора, очевидното следващо счетоводно снабдяване, което ще е необходимо, е добър счетоводен софтуерен пакет. Вместо да избирате счетоводен софтуер по марка, изберете софтуер, който е подходящ за вашия конкретен бизнес.

Готовият счетоводен софтуер е най-подходящ за малки и средни предприятия, които имат стандартни нужди от счетоводни доставки. Ако вашият бизнес се нуждае от уникални отчети с данни, уверете се, че избраният от вас счетоводен софтуер предлага персонализирани отчети. Ако управлявате бизнес, свързан със услуги, проверете дали счетоводният софтуер включва функции като време и модул за фактуриране. Когато избирате вашия софтуер, задайте няколко уместни въпроса, за да се уверите, че пакетът е подходящ за вашия счетоводен бизнес.

– Счетоводният софтуер позволява ли ви да печатате или изпращате по електронен път чекове, поръчки за покупка и фактури?

– Има ли интернет връзка, така че да можете да правите банки онлайн?

– Интегриран ли е с друг софтуер, който често използвате, като Microsoft Office?

– Може ли да конвертира данни от други счетоводни програми или бази данни? С други думи, ще може ли счетоводният софтуер да отговори на всички ваши нужди сега и в бъдеще?

– Работи ли лесно с данъчните форми и конфигурации?

Ако очаквате вашият бизнес да расте и да включите други счетоводители на персонала, помислете и за тези допълнителни въпроси.

– Работен ли е счетоводният софтуер?

– Колко лесно или скъпо е да преминете от един потребител към много потребители?

– С някои счетоводни софтуери добавянето на нови потребители е само въпрос на закупуване на подходящ брой потребителски лицензи; с други трябва да закупите множество копия на счетоводната софтуерна програма, което е много по-скъпо.

Някои пакети за доставки на софтуерни счетоводители, като Peachtree by Sage, предлагат и области на специалността на счетоводния софтуер, като например счетоводно отчитане на строителството, счетоводство на дистрибуция, счетоводство за производство и счетоводство за организации с нестопанска цел. Следователно, както при покупката на компютър, вземете няколко мнения от различни източници, за да направите най-образованата покупка за счетоводния си бизнес.

Други консумативи

След като бъде инсталирана компютърна система и софтуерен пакет, попълването на шкаф за доставки на счетоводител е следващата позиция, която самостоятелно счетоводителят трябва да избере да попълни. Преди да похарчите трудно спечелените си долари, внимателно проучете елементите, от които най-много ще се нуждаете, и тези, които ще ви трябват незабавно във вашата конкретна счетоводна специалност.

Няколко основни елемента за ефективното ви оборудване на офиса, които се предлагат най-много във всеки магазин за счетоводство или офис консумативи, са както следва:

– Организатори на данъчни справки за клиенти

– Презентационни материали и клиентски папки

– Счетоводни формуляри

– Кабинет с картотеки

– Счетоводни справочни материали

– Телефон със слушалки

– Настолен калкулатор и машина за добавяне

Някои артикули, които ще са необходими във вашия кабинет за доставки на счетоводители, могат да бъдат закупени в магазин за доставки на счетоводители или офис консумативи, но също така могат да бъдат получени безплатно чрез Службата за вътрешни приходи (IRS) или поръчани на irs.gov

– W2 и 1099 данъчни формуляри

– Федерални и щатски пликове

– Федерални и щатски данъчни формуляри за текущата данъчна година

Основните офис консумативи, които трябва да бъдат включени в списъка Ви за доставки на счетоводители, са:

– Химикалки

– Моливи и електрическа точилка за моливи

– Кламери

– Телбод

– Гумени ленти

– Организатори на бюро и кошници за организиране на документи, които да се държат на бюрото ви

– Пликове с различни размери

– Пощенски метър, ако правите или планирате да правите много ежедневни пощенски съобщения много редовно

– Самопечатващи се печати – един с вашия пощенски адрес в бизнеса и един за щамповане на банкови депозити

– бланки и пликове с отпечатано фирмено име

– Визитки

Освен това помислете за уникална доставка на счетоводител, която би могла да бъде от голяма полза за вас и вашите клиенти – абонамент за бюлетин за актуализиране на данъци или друг ресурс, който ще ви държи редовно информирани за актуализациите на данъците и може да ви помогне да останете в течение на последните промени в данъците и данъчното законодателство.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta