Facebook Съвети за повишен онлайн PR

F

Телевизионни предавания и компании за продуциране на филми скачат за социалните медии заедно с Facebook за PR. Тъй като тези сайтове започнаха да никнат преди няколко години, тези компании започнаха с уебсайт, който беше доста остарял и оттогава започнаха процеса на изграждане на изцяло нов сайт, добавен в блог, фен страница във Facebook и акаунт в Twitter. Всеки, който започва по пътя на интернет маркетинга днес, трябва да следва минимум тези стъпки.

Трудността на новите начинания е да разкажат на гостите си, че имат тези профили – те са добавили банерите „Следвайте ни“ на началната си страница и в момента работят върху отпечатването на вложки с URL адресите на Facebook и Twitter, за да ги раздадат на своите гости с техните книги и брошури на конференция. Това доказва, че не е просто добра идея да разработвате тези сайтове за маркетинг, но трябва да се научите и как да ги управлявате за трафик на високо ниво.

Тъй като много телевизионни предавания, използващи тези стратегии, концентрират своите първоначални усилия около блог и представят обширни текстови съобщения, те са решили да използват технология в своя полза и се опитват да достигнат до желаните от тях демографски (тийнейджъри и 20-те дни) чрез Facebook. Това, което в крайна сметка установиха, беше, че средната демографска група в FB е малко по-стара. Те откриват, че Facebook е нова граница за 30-годишни хора и затова популяризират широко своите шоута и там.

Те използват своята Facebook страница за популяризиране на предстоящи събития, за да покажат скорошната преса, която са получили, да канят дискусия по актуални теми, свързани с тяхната компания, и да предлагат специални кодове за отстъпки и промоции за своите фенове.

След като рекламен бюджет се разпредели за реклама във Facebook – те пускат реклами за своя уебсайт. Тези кампании обикновено са много добри, тъй като могат да бъдат специфични за тяхната целева демографска аудитория.

След като Facebook бъде овладян, компаниите използват своя блог, Facebook и Twitter в синхрон, публикувайки статии и разгънати съобщения във всичките 3 акаунта автоматично. Те намират Twitter за отличен инструмент за връзки с обществеността и комуникация, тъй като предоставя форма за контакт, която може да не е лесно да намерите на уебсайта на компанията – те са успели да се свържат с писатели / редактори от големи медийни източници и са дори успя да установи връзки с актьори и актриси в резултат.

Ако сте следвали заедно с тази статия, сте забелязали, че тези компании систематично добавят нови стратегии и техники за привличане на трафик към уебсайта си чрез сайтове за социални медии като Facebook. Те не го оставят на случайността и ученето в движение, те са отделили време, за да подготвят медиен план, да научат всичко възможно за използването на нови медийни инструменти, след което да го приложат в действие.

Ако искате да привлечете потенциални клиенти и да развиете своето онлайн присъствие и експозиция, дължите на себе си и на финансовото бъдеще на вашия бизнес, за да научите всичко, което можете за социалните медии.

Искате ли да научите повече за социалните медии?

Ако е така, прочетете и изтеглете моята чисто нова бяла книга за безплатни изследвания в индустрията Социални медии: буквар [http://drdavehaleonline.com/blog/new-social-media-research-white-paper/].

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta